Wahdating com

Wah-wah effects are used when a guitarist is soloing, or creating a "wacka-wacka" funk-styled rhythm for rhythm guitar playing. Plunkett at Warwick Electronics Inc./Thomas Organ Company in November 1966.

This pedal is the original prototype made from a transistorized MRB (mid-range boost) potentiometer bread-boarded circuit and the housing of a Vox Continental Organ volume pedal. Country guitar virtuoso Chet Atkins had used a similar, self-designed device on his late 1950s recordings of "Hot Toddy" and "Slinkey".

It can't hurt to send an email to the company and see what happens.

dia cakap nak hantar barang kat client dia kat Enstek.. so dia akan amik aku then kitorang ke Enstek boleh lah kitorang lunch ngan Wan ;) yihaaaaaaaaaaaaa syoknye!!! tapi yang baca blog dah lama sangat tak nampak Wan.. sebab nanti balik rumah check balik, aik gambar dia dah hilang? Sangat cantik, sampaikan aku sendiri tak tahu nak cakap macam mana. Lagipun, nak juga aku tahu pasal masa depan aku nanti macam mana. Mata aku masih jatuh pada sawah padi yang terbentang luas di hadapan mata.

Leave a Reply